Bel ons+31 (0)76 - 53 01 777
Mail onsinfo@vanzuethem.nl

Ons team

Start   |   Ons team

Ons Team

Ons team bestaat uit drie advocaten, een juridisch medewerkster, een office manager en een secretaresse.
Jan van Zuethem
Jan van ZuethemAdvocaat
Jan van Zuethem, advocaat sinds 1998, heeft zijn studie in Keulen gevolgd en is zowel advocaat als Rechtsanwalt. Jan is tweetalig (Nederlands en Duits) en beheerst ook het Engels uitstekend. Met een grootvader als schipper en vader als scheepscasco-expert voelt hij zich in de natte praktijk als een vis in het water.
Marlous Weerts
Marlous WeertsAdvocaat
Marlous Weerts is in 1995 als advocaat in `s-Hertogenbosch begonnen en is sinds 2016 aan Van Zuethem Advocaten verbonden. Zij heeft zich met name toegelegd op zaken voor het midden- en kleinbedrijf en de familierechtpraktijk. Marlous heeft haar studie deels in Heidelberg gevolgd.
Rosanne de Graaf
Rosanne de GraafAdvocaat
Rosanne de Graaf, werkzaam voor Van Zuethem Advocaten sinds 2014 en advocaat sinds 2015, is een schippersdochter en kan zich geen betere richting na haar rechtenstudie indenken dan advocaat voor de binnenvaart. Zelf in het bezit van een vaarbewijs kent zij de regels en gang van zaken op een binnenvaartschip als geen ander.
Diana van der Vlies
Diana van der VliesOffice Manager
Diana van der Vlies ondersteunt Jan al sinds 2006. Zij fungeert als office manager, boekhoudster, procesondersteuner en juridisch secretaresse. Diana spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels.
Marij Luijken
Marij LuijkenJuridisch Medewerker
Marij Luijken is sinds 2018 bij Van Zuethem advocaten werkzaam als juridisch secretaresse. Zij ondersteunt de advocaten met de dictaten in het Nederlands, Duits en Engels, verzorgt het roloverzicht en neemt een deel van de boekhoudkundige taken voor haar rekening.